JE INTERIEUR IS DE BESTE WEERSPIEGELING VAN JE MOOISTE ZELF!

Stylingbureau

Lijkt een metamorfose voor jouw interieur je wel wat?

 

Wij realiseren  metamorfoses voor particulieren. Jou/jullie smaak komt samen in een plan die wij vervolgens helemaal uitvoeren, zodat je niet met half werk zit en het daarna ook echt af is. Kortom we maken er echt jouw/jullie huis van, ons doel is om jullie huis persoonlijk te maken en je er echt goed voelt.

Bel of mail ons, zodat wij het ultieme woongenot voor jullie kunnen realiseren!

Stap 1

We komen ongeveer anderhalf uur langs Jullie hebben dan al een wensen lijstje gemaakt, zodat wij weten wat jullie smaak is en wat jullie van ons verwachten. Tijdens dit gesprek stemmen we ook een budget af.

 

Stap 2

Wij maken een plan met daarin een moodboard, kleuren, benodigdheden, kleurgebruik en plan van aanpak, dit spreken we vervolgens met jullie door.

 

Stap 3

Wij kunnen via onze dealers veel spullen in samenspraak met jullie bestellen. Het verven, behangen en eventuele meubels die op maat gemaakt worden ( door Tjeerd Rusticus Bouw), wordt ook door ons gerealiseerd. De metamorfose en styling doen wij op een dag waarop de klant niet thuis is, zodat wij onze gang kunnen gaan en de verrassing des te groter als de klant thuis komt!

 

Hieronder een impressie van ons werk.

 

 

 

Project in Limburg.

Plan voor een vrijstaande woning in Limburg, dit plan wordt nog door uitgevoerd door de Dames..

 

 

Project in Zwolle.

Project in Zwolle wat nog uitgevoerd wordt door de Dames.

 

 

Interieurproject in Gouda.

Binnenkort realiseren wij dit interieurproject in Gouda.

 

 

Vrijstaande woning Zwartsluis.

Een vrijstaande woning opnieuw ingericht door de Dames van Rusticus Styling. De bewoners wilden meer sfeer, maar wel rust in eenheid in hun interieur. Met onze touch hebben we deze wens in vervulling laten gaan.

 

 

Kantoorpand in Zwolle.

Een kantoorpand in Zwolle, hartje centrum. Volledig ingericht door de Dames van Rusticus Styling.

 

 

Totale make over van een woning in Overijssel.

Deze mooie woning gelegen op het prachte platteland in Overijssel kreeg een totale make over. Bijna alle meubels zijn vervangen. De bewoners hadden zelf vele prachtige persoonlijke accessoires en herinneringen van hun leven, dus hier konden we heerlijk mee stylen, zodat het het een prachtig persoonlijk huis werd werd, die warmte en liefde uitstraalt. Precies zoals de bewoners zijn.

 

 

Winterhuis 2018, Styling door de Dames van Rusticus Styling.

Een woonhuis compleet ingericht door de Dames van Rusticus Styling i.s.m de ontwerpers van NA Design en Bestwelhip (vintage design meubels)

 

 

Restylen van een huis in Amsterdam.

Foto's van een het restylen van een huis in Amsterdam

 

 

Slaapkamer en zolder make over in Zwolle.

Foto's van een slaapkamer en zolder make over in Zwolle met een "behind the scenes" filmpje

 

 

Plan Koekange.

Nog te realiseren project in Koekange

 

 

Project Koekange na realisatie.

Het project na realisatie. Deze woonboerderij volledig in stijl en zoals de bewoners wenst uitgevoerd.

 

 

Vrijstaande woning in Wolvega.

Vrijstaande woning in Wolvega, waar wij het plan voor hebben gemaakt en deze ook uitgevoerd hebben.

 

 

Slaapkamer make-over.

De opdracht was een rustige maar sfeervolle kamer die past bij de rest van het huis: Deze slaapkamer hebben we met een aantal kleine meubels en mooi textiel gemaakt tot een slaapkamer die rust uitstraalt en veel warmte heeft.

 

 

 

 

 

 

Oude school als woonhuis.

Deze prachtige oude school mochten wij inrichten en stylen. Opdracht een gezellig creatief familiehuis. Voor dit huis hebben we een plan op maat gemaakt, de kleuren en vloeren bepaald, meubels op maat laten maken en alles ingericht en gestyled. Het is een uniek warm en gezellig familiehuis geworden.

 

 

 

Slaapkamer make-over.

Van mijn man is klusser tot dat wij in een wit canvas deze slaapkamer mochten inrichten. De opdracht was: Een gezellige slaapkamer met veel bohemien invloeden en een tikje chique. Een plek waar je kan ontspannen.

 

 

 

Het restylen en inrichten van een een vrijstaande woning.

De bewoners wilde nieuwe meubels en een gezellige sfeer in huis. Wij hebben op de wand bij de haard en tv de wand behandeld met betonverf, voor een stoerdere uitstraling met veel body. In de keuken is hebben we een zachte roze kleur gekozen. De gordijnen zijn van linnen in een roze kleur. Ook hebben we behang toegepast. De vloer lag er al en hebben we zo gelaten. Verder hebben we nieuwe meubels, textiel, verlichting geplaatst en een meubel op maat ontworpen en gemaakt in de erker en dit alles gestyled met persoonlijke spullen van de bewoners. Hierdoor is een warme en persoonlijke sfeer ontstaan die echt bij de bewoners past.

 

 

 

Prachtige nieuwe woning in Zwolle

Een prachtige nieuwe woning in een jaren dertig stijl, met een waanzinnige grote leefkeuken. We hebben de bewoners hun hobby's en interesse terug laten komen in het huis d.m.v een oude fiets, muziek en mode, zodat het huis meer peroonlijkheid krijgt. Een kinderhoek toegevoegd maar op zo'n manier dat deze mooi blend in de rest van het interieur. Door verschillende accessoires toe te voegen, kleur op de muur achter de bank, mooie vloerkleden, afbeeldingen aan de muur een nieuwe eethoek en prachtige vintage barkrukken aan het kookeiland is er eenheid ontstaan.

 

 

 

Een complete make over in een prachtig oud huis in de mooie wijk Assendorp in Zwolle

Wij hebben een huis wat leeg stond omgetoverd tot een thuis voor de lieve bewoners. Compleet door ons ingericht en gestyled. 

 

 

 

3D film van een nog te realiseren project.

Ontworpen door de dames van Rusticus Styling, Myrle en Marieke. Gemaakt door onze stagiair Merel Visscher.

 

 

 

Moodboard interieuropdrachten

 

 

 

Styling nieuwe school in Zwolle

Styling van een nieuwe school in Zwolle en het ontwerp en realiseren van een boekenkast aan de wand in de hal van het schoolgebouw.  

 

 

Kapperszaak in Zwolle

De leukste en hipste kapperzaak in Zwolle creëren, we hebben hier een ruimte die casco was opgeleverd een totale look gegeven. Een gietvloer en stoere wanden doormiddel van een betonverf en een labrisering. Met stoere materialen en een knipoog naar het kappersvak is het een robuuste maar gezellige ruimte geworden om je heerlijk te laten verwennen en met de mooiste coupe de deur weer uit te gaan.

 

 

Opnieuw inrichten huis in Zwolle

Dit huis in Zwolle, hebben we helemaal opnieuw ingericht. De keuken hebben we gepimpt door de kastjes te laten spuiten, nieuwe kraan, wasemkap en nieuwe greepjes . Een mooie stoere werkbank om de look compleet te maken en niet te vergeten de gave smeg koelkast. De tafel is een ontwerp van ons, gemaakt door mijn broer Tjeerd Rusticus.

 

 

Vrijstaande woning in Hasselt

Vrijstaande woning in Hasselt voorzien van een compleet nieuw interieur. In samenwerking met Tjeerd Rusticus Bouw ( maken van een tafel ontworpen door ons) en Stijlhuisgerlise.

 

 

Styling en inrichting van een vrijstaande jaren dertig woning in Sliedrecht.

Styling en inrichting van een vrijstaande jaren dertig woning in Sliedrecht in opdracht van Stijlhuisgerlise. Hier heeft de woonkamer, jongenskamer en de overloop een complete make over ondergaan.

 

 

Stijlen van een vakantiehuis in Otterlo.

In opdracht en in samenwerking met Global Moodmakers hebben we een vakantiehuis afgestijld in Otterlo.

 

 

Een mini make-over van een eengezins woning in Zwolle.

Door middel van een aantal nieuwe meubels, gordijnen, accessoires en een nieuwe kleur op de muur hebben we meer rust, eenheid en gezelligheid gecreëerd.

 

 

Stylingopdrachten van een vrijstaande woning in Mijnsheerenland.

In de deze woning is met behulp van nieuwe meubels accessoires, kleur op de muur en een door ons ontworpen en op maat gemaakt meubel een eigenzinnige interieur ontstaan wat precies bij de bewoners past.

 

 

Styling van een woonboerderij in Nieuweleusen.

 

 

Stylen van een Dijkhuisje in Meppel

 

 

Styling herenhuis in Friesland

 

 

Styling villa in Zwolle

 

 

Impressie styling Marieke Rusticus Styling

 

 

Styling van de ontvangstruimte van Pilates studio in Zwolle

 

 

Inrichting appartement voor de verhuur in Ede (metamorfose in één dag)

 

 

Een vrijstaande woning in Zwolle.

Dit huis hebben we opgepimpt.  Mijn broer van Tjeerd Rusticus Bouw heeft een bedombouw om de boxspring  gemaakt met twee nachtkastjes eraan vast zodat het bed en de slaapkamer meer sfeer krijgt, verder hebben wij van Marieke Rusticus Styling het huis aangekleed met accessoires zodat er meer eenheid is ontstaan.

 

 

Make over twee onder een kap woning in Zwolle.

De bewoonster wilde meer rust, sfeer en persoonlijkheid in haar huis. Het moest vooral warm en comfortabel aanvoelen.

Door middel van een kleur op de muur nieuwe lampen, eettafelstoelen een vloerkleed en de nodige kussen hebben we er een echt thuis van gemaakt wat precies past bij de bewoonster en haar drie kinderen. Door de collage boven het bankje bij de eethoek is het daar zo'n fijne en persoonlijke plek geworden. Je komt daar ook het huis binnen en is hierdoor ook een echte eyecatcher.